رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران گفت: ضد بدافزار بومی پادویش گواهی ارزیابی امنیت گرفت و پادویش یک مدل موفق تعامل بین مراکز دانش بنیان و صنعت و بازار بوده است.

به گزارش مرور نیوز، محمد خوانساری در همایش پدافند غیرعامل با اشاره به پژوهش های پنج ساله روی ضدبدافزار پادویش اظهار کرد: آمارها می گوید بیش از 90 درصد مردم در 100 درصد زمان از گوشی هایشان استفاده می کنند.

وی افزود: لذا از این،حیث باید به فکر توسعه نسخه بومی از ضدبدافزارها می بودیم تا امنیت کاربران را تضمین می کرد.

رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران با بیان اینکه اگر دنبال ایجاد مصونیت برای کاربران هستیم نمی توانیم به هر نذم افزاری که کار امنیت را انجام می دهد، اعتماد کنیم، گفت: محصول جدیدی که در جامعه به نام پادویش توسعه یافته است، بخشی از دغدغه های امنیتی ما را در لایه کاربران کاهش می دهد.

او افزود: این محصول حاصل کار پژوهشی است و ریشه آن از سال 87 شکل گرفت، سال 90 آورده های آن حاصل شد و در سه سال گذشته نیز امر توسعه پیرامون آن را داشته ایم.

خوانساری با اشاره به مراحل پیش روی این نرم افزار برای رسیدن به تولید صنعتی خاطر نشان کرد: نیازسنجی، توسعه، آزمون، تولید نیمه صنعتی و صنعتی از جمله مراحل پیش پای توسعه کامل است. در پنج سال گذشته این مراحل با جدیت در 10 فاز مختلف دنبال شده است.

وی ابراز کرد: در اواخر مرداد ماه امسال گواهی ارزیابی امنیت این محصول از مرکز مدیریت راهبردی افتا اخذ شد.

خوانساری گفت: از جنبه کاربری هم رشد تکوینی پادویش به خوبی انجام شده است و الان بالغ بر دو هزار نسخه خانگی، بیش از 200 هزار نسخه در سیستم های اندرویدی و 20 هزار به صورت سازمانی از آن استفاده می شود.

رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران،گفت: پادویش ارائه یک مدل موفق تعامل بین مراکز دانش بنیان و صنعت و بازار بوده و آزمایشگاه تحلیل ضد بدافزار آن نیز از جمله دیگر ویژگی های آن است.

وی تصریح کرد: در بازارهای همسایه ما و کشورهای آفریقایی هم پادویش فروش رفته است و لذا باید با تأکید بر پایداری بازار داخلی، بازارهای خارجی را نیز مورد تأکید قرار دهیم.