اسماعیلی گفت: در سال ۹۹ و با هدف تحقق جهش تولید سعی خواهیم کرد با کمک و حمایت حقوقی و قضایی از واحدهای تولید حمایت کرده و به مبارزه همه جانبه و مقتدرانه و قاطع با فساد و قاچاق کالا بپردازیم.

به گزارش مرور نیوز، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در بیست و سومین نشست خبری خود با خبرنگاران که به دلیل شیوع ویروس کرونا بدون حضور خبرنگاران برگزار شد، با تبریک سال نو گفت: در سال ۹۸ که هدف نظام و راهبرد تعیین شده از سوی رهبری رونق تولید بود، خوشبختانه اعلام کردیم که نتیجه تلاش های همکاران ما در جلوگیری از تعطیلی بیش از ۹۹۰ واحد تولیدی و پیشگیری از بیکاری شدن کارگران این واحد ها بخشی از ایفای نقش قوه قضائیه بود.

وی افزود: در سال ۹۹ و با هدف تحقق جهش تولید سعی خواهیم کرد با کمک و حمایت حقوقی و قضایی از واحدهای تولیدی و نیز حمایت های لازم از جمله تامین امنیت قضایی و اقتصادی و کمک به بهبود فضای کار و رفع دیوان سالاری های زائد و حذف دالان های تاریک و تو در توی مجوز و امضاهای طلایی و به ویژه، با مبارزه همه جانبه و مقتدرانه و قاطع با فساد و قاچاق کالا سهم خودمان را در انجام این ماموریت مهم ایفا کنیم.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: در مدت یک سال و خرده ای که از دوره جدید ریاست قوه قضائیه می گذرد سعی کردیم مردم و مخاطبان تحول را به خوبی احساس کنند و سعی کردیم مراجعین به دستگاه قضا طعم شیرین عدالت و خدمت را بچشند.

اسماعیلی ادامه داد: در هر سال ۳۷۰ سوال در قالب نشست های مختلف سنخگویی با رشد ۵۰درصدی داشتیم.

وی به دیگر اقدامات قوه قضائیه اشاره و تصریح کرد: اصلاح روشهای مدیریتی در سطوح مختلف قوه قضائیه با استفاده از روشهای مدیریتی فعال و پویا این مهم انجام شد . در سال گذشته رئیس قوه قضائیه ۱۷سفر استانی داشت و اگر کرونا نبود این سفرها بیشتر میشد. همچنین رئیس قوه قضائیه بازدید های مختلفی از واحدهای تولیدی داشت.

وی ادامه داد: بازدیدها در مقایسه با سال ۹۷ رصد ۶۲ درصدی داشته است. از دیگر اقدامات قوه قضائیه می توان به صدور بخشنامه رسیدگی به پرونده های مسن بود که در ۴۵ روز نیمه دوم زمستان بیش از ۵۰ درصد از پرونده های مسن رسیدگی شد.

سخنگوی قوه قضائیه افزود: تدابیر اتخاذ شده است که در سال ۹۹ اجرای این دستورالعمل استمرار پیدا کند و حداالامکان در نیمه اول سال بخش عمده پرونده‌های مسن تعیین تکلیف شود. از دیگر ویژگی‌های قوه قضائیه در سال ۹۸ فعالیت‌های ویژه دادگاه هار سیدگی به مفاسد اقتصادی بود.  

اسماعیلی افزود: در سال ۹۸ شعب ویزه رسیدگی در تهران رای به محکومیت ۲۶۰ مفسد اقتصادی در خراسان رضوی رای به محکومیت ۳۰۳ مفسد اقتصادی در اصفهان، ۳۰ نفر و در قم ۳ نفر از مفسدان در این محاکم ویژه رای قطعی گرفتند.

وی ادامه داد: از مشکلاتی که در سالهای اخیر مردم با آنها مواجه بودند، موضوع تعاونی های اعتباری بود که قارچ گونه رشد کردند و اموال مردم را حیف و میل کردند برای سامان دهی این قبیل تعاونی ها دولت پای کار آمد و ستادی در این رابطه تشکیل و قرار شد در تعدادی از این تعاونی‌ها یک خط اعتباری از سوی بانک مرکزی تشکیل شود تا وجوه مردم به آنها بازگردانده شود.  

 سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: قوه قضائیه بعد از این اقدام موفق شد صرفا در ماه های پایانی سال ۹۸ مبلغ ۱۵۰۰میلیارد تومان از اموال تعاونی افضل طوس را به بانک مرکزی انتقاد دهد، همچنین ۱۴۵۰ میلیارد تومان از اموال تعاونی وحدت منتقل شد.

وی افزود: از اموال تعاونی فرشتگان ۳۰۰میلیارد تومان، از اموال تعاونی ثامن الحجج ۶۰۰ میلیارد تومان به بانک مرکزی و ۴۳۵ میلیارد تومان به مردم منتقل شد.

تکمیل می شود…