معاون تحقیقات و فناوری وزرات بهداشت گفت: بیش از ۳۰درصد از شرکت های دانش بنیان کشور در حوزه سلامت فعالیت می کنند.

به گزارش مرور نیوز، رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در بیست و دومین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی با اشاره به دستاوردهای علمی کشور در سال گذشته گفت: در سال ۲۰۱۶ کشور ما رتبه شانزدهم خود در انتشار مقالات معتبر علمی در منطقه را حفظ کرده است؛ همچنین در سال ۲۰۱۶ ما رتبه ۱۸ جهانی و اول منطقه در دریافت استنادات علمی را داریم که این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین تعداد مقالات پر استناد کشور را دارای رشد چشمگیر دانست و گفت: اگر به میزان یک درصد دانشمندان جهان نگاه کنیم می بینیم که این میزان در کشور ما از ۸ نفر در گذشته، به ۴۱ نفر در دوره اخیر رسیده است.

وی با اشاره به رشد قابل ملاحظه زیرساخت های فناوری خاطرنشان کرد: حدود ۳۰ درصد از شرکت های دانش بنیان در حوزه سلامت هستند و تلاش های زیادی برای کمک به شرکت های دانش بنیان انجام داده ایم

ملک زاده در این باره افزود: در حال حاضر برخی داروهایی که حتی در کشورهای پیشرفته در دنیا مردم به آنها دسترسی ندارند، توانسته ایم در کشور تولید کنیم.

وی با اشاره به لزوم توجه جدی به توسعه کیفی در پژوهش ها گفت: برای تحقق این موضوع کمیته های اخلاق در این حوزه تشکیل شده است و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد

ملک زاده عنوان کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی ما بحث اعتبارات است که میزان آن تنها ۵۰۰ میلیارد است که البته تخصیص همین اعتبارات نیز چندان مساعد نبوده است.

وی افزود: انتظار داریم میزان این اعتبارات که برابر یکی دو دانشگاه مطرح دنیاست افزایش یابد.

ملک زاده در مورد بیست و دومین جشنواره علوم پزشکی رازی نیز گفت: در جشنواره امسال تلاش کرده ایم که کیفیت پژوهش ها را بالا ببریم بنابراین تعداد برگزیدگان امسال را به ۱۱ نفر کاهش داده ایم و در مقابل سعی کرده ایم میزان جوایز نفرات برگزیده را افزایش دهیم.