‌رئیس مرکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی نیروی انتظامی همدان با بیان اینکه امسال بیشترین مراجعات خانوادگی بوده است، گفت: بر همین اساس لازم می‌دانم به افراد در زمینه فراگیری مهارت‌های زندگی توصیه‌هایی داشته باشم.

به گزارش مرور نیوز ‌علی‌احمد نادری، اظهار کرد: نقش و جایگاه خانواده در پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی حائز اهمیت است بنابراین مراقبت از فرزندان در مقابل تهاجم شبکه‌های مجازی از جمله فیس‌بوک، وایبر، واتس‌آپ، تانگو، لاین و دوری از شبکه‌های ماهواره‌ای باید مدنظر والدین قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ارتباط بین خانوادگی فردی و ارتباط اجتماعی باید مدیریت شود، تصریح کرد: زمینه بسیاری از مفاسد نابهنجار و بلایای اجتماعی، ارتباطات نسنجیده بین فردی و خانوادگی افراد است، بر همین اساس باید این ارتباطات مدیریت شود.

نادری مدیریت احساسات را مهم دانست و ادامه داد: بهتر است افراد در زندگی بیشتر از قوه تعقل و منطق کمک بگیرند تا کمتر دچار مشکل اجتماعی و یا رفتاری شوند.

وی مدیریت فکر و نگاه را از دیگر مهارت‌هایی دانست که لازمه یک زندگی سالم است و افزود: با توجه به اینکه این دو مقوله کاملا به هم وابسته هستند بنابراین مدیریت نگاه در پیشگیری از بروز افکار ناسالم در انسان‌ها بسیار حائز اهمیت است و مانع از بروز بیماری‌های روحی، روانی و رفتاری در افراد می‌شود.

رئیس مرکز مشاوره و مددکاری آرامش همدان تصریح کرد: کنترل خشم، استرس و اضطراب از دیگر مقوله‌های مهم در زندگی سالم است که افراد باید توانایی نحوه کنترل این موارد را داشته باشند.

وی مدیریت اوقات فراغت خانواده و فرزندان را عاملی موثر برشمرد و اضافه کرد: مدیریت مشکلات، نهادینه کردن اعتقادات، تقویت باورها و ارزش‌های دینی، بحث دوست‌یابی فرزندان، کنترل غیرمستقیم فرزندان و میهمانی‌ها از دیگر موضوعاتی است که باید مد نظر والدین قرار گیرد.