داریوش امانی گفت: ۸۰۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل برون شهری برای اربعین مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش مرور نیوز، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان در سفر به استان خوزستان و بازدید از پایانه مرزی بین المللی شلمچه گفت: بر اساس مصوبات سال گذشته ستاد اربعین حسینی، آماده سازی پایانه‌های مرزی جزء برنامه ریزی های اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار گرفت.

وی افزود: از ابتدای سال جاری، اعتبار مورد نیاز برای انجام اقدامات زیرساختی در جاده های منتهی به مرزها شامل نصب نیوجرسی، تابلوعلائم، روشنایی، روکش، روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه به استان های دارای مرز با کشور عراق ابلاغ شد.

رئیس سازمان اظهار کرد: با توجه به این که در امسال و سال های آینده، مراسم اربعین حسینی در فصل گرما برگزار خواهد شد، امسال اقدامات موقت همچون احداث سایبان و نصب مه پاش در پایانه های مرزی اجرا شد اما بدون تردید پس از برگزاری اربعین امسال، برای سال آینده ایجاد سازه های پایدار برنامه ریزی خواهد شد.

امانی یادآور شد: به منظور بالا بردن ایمنی تردد زائران اربعین حسینی، حدود یک هزار میلیارد تومان از اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برای آماده سازی راه های مواصلاتی به پایانه های مرزی منتهی به کشور عراق هزینه شده است.

وی با بیان این که اقدامات خوبی در پایانه های مرزی استان خوزستان در حال انجام است، گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، یک هفته قبل از اربعین، تمامی کارهای زیرساختی سازمان در پایانه های مرزی انجام شده باشند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار کرد: با توجه به مصوبات سال گذشته ستاد اربیعن، افزایش گیت ها در پایانه های مرزی در دستور کار سازمان قرار گرفت و امسال 48 گیت در مرز بین المللی شلمچه، 28 گیت در مرز چذابه و 60 گیت در مرز مهران نیز برای تردد زائران اربعین حسینی فعال هستند و علاوه بر این مرزهای خسروی، ایلام، تمرچین و باشماق نیز آماده تردد زائران است.

امانی در خصوص نرخ کرایه اتوبوس ها گفت: نرخ کرایه اتوبوس ها هنوز به صورت رسمی از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام نشده و در حال مذاکره با ستاد اربعین هستیم و بلافاصله پس از مشخص شدن، اعلام رسمی خواهد شد.

وی با تأکید بر این که دستگاه نظارتی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نرخ اعلام شده را مبنا قرار داده و با هرگونه تخلف برخورد خواهد شد، ادامه داد: بلیت اتوبوس زائران اربعین به صورت روز فروش خواهد بود و اعزام زائران در قالب سرویس دربستی اتوبوسی به مرزها ممنوع است.

رئیس سازمان گفت: ۸۰۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل برون شهری مورد استفاده قرار می گیرد و پیش بینی می‌شود از ظرفیت حمل و نقلی سایر ارگان ها و دستگاه برای جابه جایی زائران استفاده شود.