پیشگیری از سوانح و کاهش آلام ملت ایران یک موضوع جدی است که باید با هم اندیشی تمامی دستگاه های مرتبط کنترل شود.

به گزارش مرور نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، سلیمانی در دومین جشنواره کشوری پیشگیری از سوانح و حوادث با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه و بخش درمان پس از وقوع حوادث به ایفای تعهدات خود می پردازد و ما اعتقاد داریم می توان با فرهنگسازی و آموزش صحیح، سوانح را تا حدود زیادی کنترل کرد.

غلامرضا سلیمانی اظهار داشت: خوشبختانه بیمه مرکزی با گنجاندن مفاهیم بیمه ای در کتب درسی و فعالیت های فرهنگسازانه دیگر در این حوزه ها موفق عمل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف صنعت بیمه تامین امنیت روحی و روانی برای تمامی آحاد جامعه است تا در صورت وقوع حوادث ناخوشایند به جبران خسارات وارده بپردازد.

رییس شورای عالی بیمه با اشاره به آمار سوانح و حوادث جاده ای در کشور بر اهمیت فعالیت های پیشگیرانه در این حوزه تاکید کرد و گفت: صنعت بیمه زمانی می تواند خدمات کامل ارائه کند و به ایفای تعهدات خود بپردازد که ضریب خسارت منطقی باشد.

وی گفت: در حال حاضر فاصله معناداری بین حق بیمه دریافتی و خسارات پرداختی ناشی از سوانح وجود دارد که باید طوری عمل کنیم که توازن در این خصوص برقرار شود.

رییس کل بیمه مرکزی با ابراز خرسندی از عملکرد سازمان صدا و سیما در حوزه اطلاع رسانی و فرهنگسازی، کاهش بخشی از سوانح جاده ای را در گرو ضرورت تبادل اطلاعات بین صنعت بیمه و راهنمایی رانندگی دانست و گفت: از سال ۱۳۹۰ تا کنون دوهزار و دویست میلیارد تومان به راهنمایی و رانندگی و بالغ بر پنج هزارمیلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار داده ایم که این هزینه ها را نیز نوعی سرمایه گذاری ارزیابی می کنیم.

رییس کل بیمه مرکزی در پایان گفت: اعتقاد داریم مبالغ پرداختی ما به نیروی انتظامی و وزارت بهداشت باید به گونه ای هزینه و مدیریت شود که ضریب خسارت کاهش یابد.

گفتنی است دومین جشنواره کشوری پیشگیری از سوانح و حوادث در محل ساختمان شهدای رادیو برگزار گردید.