شیوع و گسترش ویروس کرونا باعث شد تا صد‌ها هزار مدرسه در سراسر جهان تعطیل شده و دانش آموزان زیادی از ادامه تحصیل محروم شوند.

به گزارش مرور نیوز، ویروس کرونا تغییرات بسیاری در شیوه زندگی، تجارت و حتی تحصیل دانش آموزان و دانشجویان در سراسر جهان ایجاد کرد انتقال سریع این ویروس باعث شد تا صد‌ها هزار مدرسه، دانشگاه و مراکز آموزشی از سوی مقام‌ های کشور‌ها به دلیل نگرانی از شیوع آن به تعطیل شود و برای مدت طولانی و  شاید بتوان گفت کم سابقه‌ای دانش آموزان را از ادامه تحصیل و حضور در کلاس محروم کرد.

این نگرانی‌ ها باعث شد تا در بسیاری از کشور‌ها در سراسر جهان به روش‌های مختلفی از جمله تحصیل از راه دور و آموزش از طریق فضای مجازی متوسل شوند تا شاید بتوانند تا حدی خلا ایجاد شده به خاطر بحران کرونا را جبران کنند.

سازمان یونسکو به تازگی اعلام کرده است بحران کرونا باعث شده است تا در حال حاضر در ۱۸۵ کشور در سراسر جهان دانش آموزان از حضور در مدارس محروم شوند.

این سازمان ارزیابی کرده است که به طور تقریبی از ۱۰ دانش آموز در جهان ۹ نفر در حال حاضر از ادامه تحصیل و حضور یافتن در کلاس‌های آموزشی به دلیل شیوع ویروس کرونا محروم هستند.

شیوع و گسترش ویروس «کرونا» و تبدیل شدن آن به یک اپیدمی جهانی رویدادی بود که تاکنون جهان در این مقیاس تعطیلی مراکز آموزشی را به خود ندیده بوده است.

برای مثال، وقوع برخی از حوادث طبیعی در جهان باعث تعطیلی مراکز آموزشی برای مدت زمان کوتاهی شد که می‌توان به طوفان کاترینا در آمریکا اشاره کرد.

طوفان سهمگین کاترینا در سال ۲۰۰۵ تمامی مدارس ایالت نیواورلئان را در فصل پائیز به تعطیلی کشاند، اما فرایند یادگیری و آموزش متوقف نشد و دانش آموزان در مدارس مناطق دیگر تحصیل خود را ادامه دادند.

اما نکته قابل توجه آن است که در آمریکا به عنوان کشوری توسعه یافته بسیاری از دانش آموزان نمی‌توانند از شیوه یادگیری از راه دور در این شرایط بحرانی بهره‌ مند شوند چرا که بسیاری از دانش آموزان به کامپیوتر و اینترنت دسترسی ندارند.

ویروس کرونا در حال حاضر بیش از ۲۰۰ کشور در سراسر جهان را درگیر کرده و به یک بحران جدی در اروپا و آمریکا تبدیل شده و جنبه‌ های بسیاری از زندگی انسان و جوامع را تحت الشعاع خود قرار داده است.