سازمان جهانی بهداشت در تحقیقاتی جدید پیش بینی کرد نزدیک به یک چهارم از یک میلیارد انسان در ۴۷ کشور آفریقایی تا سال آینده به ویروس کرونا مبتلا خواهند شد.

به گزارش مرور نیوز به نقل از گاردین، سازمان جهانی بهداشت در تحقیقاتی جدید پیش بینی کرد نزدیک به یک چهارم از یک میلیارد انسان در ۴۷ کشور آفریقایی تا سال آینده به ویروس کرونا مبتلا خواهند شد. با این وجود سازمان جهانی بهداشت گفته است نتایج و آمار مرگ و میر‌ها به شدت آمریکا و اروپا نخواهد بود.

طبق این پیش بینی که از سوی دفتر منطقه‌ای آفریقای سازمان جهانی بهداشت مدل سازی شده، پیش بینی شده ویروس کرونا با آهنگی ملایم تر، از قاره‌ای به قاره دیگر منتقل شده و منتشر شود. بر این اساس، در حدود یک چهارم (۲۲ درصد) از یک میلیارد انسان در کشور‌هایی که مورد ارزیابی قرار گرفته اند، در سال اول این همه گیری به کرونا مبتلا خواهند شد. هرچند این بیماری احتمال می‌رود برای مدتی طولانی‌تر و شاید برای سال‌ها ادامه داشته باشد.

طبق اعلام نویسندگان این پیش بینی، افراد جوان‌تر در قاره آفریقا در مقایسه با دیگر کشور‌ها از نرخ انتقال پایین تری برخوردار هستند؛ همچنانکه پایین بودن نرخ چاقی در کشور‌های آفریقایی در مقایسه با آمریکا و کشور‌های دیگر سبب می‌شود رشد بیماری کرونا در این کشور‌ها کندتر باشد.

هامفری کاراماگی (Humphrey Karamagi) از تحلیلگران سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: یکی از عوامل مهم که نقشی کلیدی را بازی می‌کند، سن است. ما شمار اندکی از افراد را داریم که چاق هستند. اگرچه شمار این افراد (در کشور‌های آفریقایی) در حال افزایش اشت؛ اما این به سطح آمریکا نمی‌رسد.

همچنین بر اساس گزارشی که کمیسیون اقتصادی سازمان ملل برای آفریقا در نیمه آوریل پیش بینی کرده بود، شمار ابتلا و شمار مرگ و میر بر اثر کرونا در قاره آفریقا افزایش خواهد یافت.