رئیس نانوتکنولوژی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: تولید نانو هیدروکسی آپاتیت با هدف کاربری در بخش کشاورزی در قالب کودهای آهسته رهش فسفر در خاک، مورد آزمایش قرارگرفته است.

به گزارش مرور نیوز به نقل از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاوزری، رییس بخش نانوتکنولوژی دکتر لیلا مامنی با توجه به تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی در این مرکز تحقیقاتی از ارائه ۶ پروژه تحقیقاتی در حوزه نانوتکنولوژی کشاورزی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که نتایج حاصل از تحقیقات انجام شده به درآمدزایی از طریق فروش فناوری به شرکت های خصوصی منجر شود.

رئیس بخش نانوتکنولوژی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: تولید نانو هیدروکسی آپاتیت با هدف کاربری در بخش کشاورزی در قالب کودهای آهسته رهش فسفر در خاک، مورد آزمایش قرارگرفته و قرار است این پروژه در قالب طرح همکاری با یک شرکت خارجی مورد بررسی قرار گیرد.

وی به پروژه نانو آفت کش آزادیراختین به عنوان یکی دیگر از پروژه های در دست اجرای این بخش، اشاره کرد.

مامنی با بیان اینکه در سال جاری تعداد ۵ تا ۶ مقاله با ضریب تاثیر بالا از سوی محققان بخش تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی منتشر خواهد شد، افزود: اولین کارگاه آموزشی بین المللی در حوزه نانوفناوری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی نیز در پاییز سال جاری برگزار می شود.

رئیس بخش نانوتکنولوژی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی یکی از ضرورت ها و رویکردهای بخش نانو در سال جاری را گسترش پروژه های بین المللی در قالب طرح های مشترک عنوان کرد و گفت: یکی از نیازهای اساسی این بخش، اختصاص گلخانه جهت فعالیت پژوهشگران بود که این مسئله برطرف شد.