رییس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با بیان اینکه برگزاری جشن های دهه فجر باید مردمی و مردم محور برگزار شود، گفت: بسیاری از مردم، سازمان های مردم نهاد، دسته های فرهنگی و اجتماعی در حسینیه ها، تکایا، مساجد و مراکز خود مراسم برگزار خواهند کرد.

به گزارش مرور نیوز، سید نظام الدین موسوی رییس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه ۱۱بهمن) در نشست خبری ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و نهضت اسلامی ایران اظهار داشت: امام در عصر ستم شاهی پرچم استقلال و آزادی کشور را بر افراشت و با کمک مردم آگاه ایران انقلاب را به ثمر رساند.

وی افزود: از انقلاب اسلامی ملت ایران ۴۳سال گذشت و در این مدت به رغم همه فشارهایی که بر ما تحمیل شد، ملت ایران مستقل و سر افراز ایستاد و فشارها را تحمل کرد و حتی از جان خود گذشتند اما پای آرمان های خود ایستاد.

وی با بیان اینکه دشمن اعتراف کرده که فشارهای آنان اثری بر ملت ایران نداشته است؛ افزود: روزگاری تصور می کردند انقلاب چند ماه یا سال بیشتر دوام نمی‌آورد اما امروز شاهد هستیم مردم سراسر دنیا از کشورهای منطقه تا آمریکای لاتین پرچم انقلاب اسلامی بر افراشته اند و آزادی خواهان دنیا قبله آمال خود را نظام ایران می دانند.

وی تاکید کرد: نسل های جدید انقلاب اسلامی و جوانانی که انقلاب را ندیده و امام را ندیدند متاثر از آموزه های امام هستند و نمونه آن شهدای مدافع حرم، مقاومت مردم عراق و یمن و سوریه و لبنان و بحرین گوشه ای از تلالوی آرمان های انقلاب در منطقه است.

موسوی با بیان اینکه شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر برنامه های متعددی را تدوین کرده است، اظهار داشت: سیاست ها و اهداف اجرای این برنامه ها از ماه ها قبل تدوین شده است و قرار است به رغم تبلیغات دشمن جشن های پیروزی انقلاب را شکوهمند برگزار کنیم.

وی گفت: در همه برنامه ها به نحوی اقدامات و مراسم ها انجام می شود که کمترین مشکل ایجاد شود و پروتکل های بهداشتی پیوست برنامه ها است.

وی با بیان اینکه از ۱۲ تا ۲۲ بهمن برنامه‌های خوبی تدوین شده، بیان داشت: این راستا همه اقوام، مذاهب، مشاغل و مانند آن در برگزاری مراسم نقش دارند.

رییس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره تشکیل 26 کمیته برای برگزاری برنامه ها، گفت: کمیته‌ها برنامه متعددی برای خود دارند و هر کمیته یک برنامه شاخص را در دهه فجر اجرا می کنند.

وی ادامه داد: در این ستاد هسته‌های اندیشه ورز فعال هستند تا متناسب با فضای دهه فجر امسال ایده‌ها و برنامه‌های مناسبی برای این حوزه داشته باشیم.

به گفته موسوی، در تمامی استان ها کمیته ها و ستادهای دهه فجر شکل گرفته و همه سازمان ها و دستگاه ها در این بخش فعال هستند.

موسوی با بیان اینکه برگزاری جشن های دهه فجر باید مردمی و مردم محور برگزار شود، گفت: بسیاری از مردم، سازمان های مردم نهاد، دسته های فرهنگی و اجتماعی در حسینیه ها، تکایا، مساجد و مراکز خود مراسم برگزار خواهند کرد.

وی از مشارکت مذاهب و ادیان الهی برای گرامیداشت دهه فجر خبر داد و گفت: در اماکن مذهبی اقلیت های دینی مراسم جشن های پیروزی انقلاب برگزار خواهد شد.

وی از نقش شهرداری ها برای بسترسازی مراسم های مردمی خبر داد و گفت: دستگاه ها و سازمان های مختلف و نیز شهرداری ها زمینه سازی لازم را برای برگزاری مردمی جشن های پیروزی انقلاب اسلامی انجام خواهند داد.

وی به نقش رسانه ها در برگزاری بهتر مراسم دهه فجر اشاره کرد و گفت: قصد داریم با مشارکت و مشورت با مدیران رسانه ها، پویش ها و هشتگ های در فضای مجازی داشته باشیم.

رییس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی از نهایی شدن موضوعات دهه فجر در این ستاد خبر داد و گفت: شعار امسال «جشن ملی ۱۴۰۰» است و این کلید واژه اصلی ما با محوریت امید و وحدت است تا همه طیف ها و صنوف مردمی در این مراسم شرکت و یاد امام و شهدای انقلاب را گرامی بدارند.

موسوی به نامگذاری ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: در روز ۱۲ بهمن مرقد حضرت امام، محل جلوس ایشان در بهشت زهرا و فرودگاه گلباران خواهد شد.

وی ادامه داد: شستشوی مرقد امام با گلاب ناب کاشان با حضور مردم انقلابی این شهر و نماینده ولی فقیه در حال انجام است.

وی به مراسم یوم الله ۱۲ بهمن اشاره کرد و گفت: برنامه‌های این روز با حضور مردم و مسولان اجرایی خواهد شد و همه برنامه ها با ستاد کرونا هماهنگ شده است و از این نظر مشکلی نداریم.

وی گفت: در روز ۱۲ بهمن در ساعت ۹ و ۳۳ دقیقه صبح قرائت پیام خانواده شهدا را خواهیم داشت و در محل جلوس امام در بهشت زهرا نیز مراسمی بعد از ادای احترام به شهدا و اقامه نماز انجام می شود.

وی گفت: در ترمینال شماره ۳ فرودگاه هم برنامه خواهیم داشت و یکی از مسولان سخنرانی می‌کند. رژه موتورسواران نیروهای مسلح و مردمی در مسیر فرودگاه تا بهشت زهرا و گلباران این مسیر هم از دیگر برنامه ها ست.

موسوی به برنامه کمیته‌های دهه فجر اشاره کرد و گفت: علاوه بر این برنامه‌ها در روز اول دهه فجر در ۱۱۰ هزار مدرسه زنگ انقلاب نواخته خواهد شد. در طول دهه فجر با حضور ۱۵ میلیون دانش آموز اجرا می شود. علاوه بر این در همین ساعت زنگ ناقوس کلیساها به صدا در می آید.

وی از اجرای پویش ملی پرچم خبر داد و گفت: این پویش از سوی مردم در حال انجام است. برگزاری مسابقات مردمی، صبحگاه مشترک، عیادت از جانبازان، زیارت قبور شهدا، مسابقات ورزشی و هنری در دستور کار است.

وی ادامه داد: اجرای ۵ هزار سرود در مناطق مختلف، اجرای برنامه صبر و شکر در بقاع متبرک امامزادگان سراسر کشور، برگزاری یادواره شهدا در ۶۰ هزار مسجد، برگزاری ۴۰ هزار نشست و ۸۰۰ برنامه برای دانش آموزان، برگزاری برنامه های قرآنی و گفتمان دینی در مدارس و دانشگاه ها و اعزام مبلغ به مناطق مختلف در دستور کار است.

به گفته موسوی، مراسم میهمانی لاله ها و عطر افشانی گلزار شهدا در ۱۹ هزار گلزار شهدای سراسر کشور و مزار شهدای گمنام نیز در دهه فجر برگزار خواهد شد.

رییس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی از پوشش مراسم توسط ۲ هزار خبرنگار، فیلمبردار و عکاس خبر داد و گفت: بسترها و مجوزهای لازم در اماکن محل برگزاری جشن ها انجام شده است و امیدواریم بتوانیم فعالیت های تدوین شده به خوبی پوشش داده شود.

وی گفت: در مجموع ۱۱۰ خبرنگار خارجی نیز این مراسم را پوشش خواهند داد.