دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: تدوین دستورالعمل های پیشگیری و اقدامات، از مهمترین وظایف سازمان مدیریت بحران در سطح ملی و محلی است و هماهنگی دستگاه های مختلف در بخش مدیریت بحران و تدوین دستورالعمل های مناسب بایستی پیش از وقوع هر اتفاقی صورت پذیرد.

به گزارش مرور نیوز از دفتر دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، این مطلب را سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی، در بازدید از پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ضمن آشنایی با اقدامات و فعالیتهای این مجموعه و در جهت بررسی ظرفیت های نیروهای مسلح در مدیریت بحران با اشاره به توان خدمت رسانی نیروهای مسلح در مواقع بحرانی عنوان کرد.
وی گفت: کشورما پتانسیل آسیب پذیری در معرض حوادث غیرمترقبه از جمله سیل، آتش سوزی و اخیرا ریزگردها را دارد و در حقیقت یکی از وظایف دولت ها، مدیریت بحران در حوادث غیر قابل پیش بینی است.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، ادامه داد: دارا بودن فرماندهی، سازمان و سازماندهی از ویژگی خاص نیروهای مسلح است و علاوه بر آنکه نیروهای مسلح قدرت تحرک بالایی دارند، معمولا در هر کشوری که با بحران های طبیعی همچون زلزله مواجه می شوند نیروهای مسلح آن کشور برای کمک به آسیب دیدگان وارد عمل می شوند و از نظر بنده زمان طلایی برای امداد رسانی تا 48 ساعت و گاها تا یک هفته است.
وی در خصوص ضرورت هماهنگی دستگاه های اجرایی در مواقع بحرانی گفت: لازم است هماهنگی های لازم مابین دستگاه های اجرائی پیش از وقوع هر بحرانی صورت پذیرد و وظیفه دستگاه ها در مواقع بحرانی مشخص شود.
سرلشکر صفوی با اشاره به خدمات نیروهای مسلح در بلایای طبیعی درسراسر کشور گفت: شاخصه خاص نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اسلامی و انقلابی بودن، برآمده از مردم بودن است و در بلایای طبیعی سالهای گذشته تاکنون شاهد آن بودیم که نیروهای مسلح ، خصوصا سپاه و ارتش داوطلبانه به حادثه دیدگان امداد رسانی کرده اند و امروز بایستی در جهت بکارگیری توان بسیج مردمی و نیروهای مسلح درمدیریت بحران و بلایای طبیعی به ظرفیت سازی مدیریتی در حوزه بحران بپردازیم و در نتیجه این ظرفیت سازی مدیریتی شاهد کاهش صدمات و خسارات ناشی از بحران ها و بلایای طبیعی خواهیم بود.