فرمانده ‌انتظامی کل کشور با بیان "درخواست توقف خودروهای شوتی در طول مدت‌ مشخص را ارائه کرده‌ایم"، گفت: ‌پیشنهاد این درخواست ارائه شده است و اگر تصویب شود نگرانی عمده مردم و حتی سیستم اقتصادی کشور در این خصوص به‌شدت کاهش می‌یابد.

به گزارش مرور نیوز،  سردار احمدرضا رادان ظهر امروز، چهارشنبه، ‌در سفر ‌به چهارمحال و بختیاری در بدو ورود به فرودگاه شهرکرد در جمع خبرنگاران با انتقاد از جولان خودروهای شوتی در سطح جاده‌ها اظهار داشت: ‌خودروهای شوتی کنار رقم زدن تصادف‌های خطرناک در سطح جاده‌ها به‌دلیل سرعت بالا و سبقت‌های غیرمجاز، اقدام به تخلف راهنمایی و رانندگی می‌کنند و آرامش را از مردم در جاده‌ها گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه خودروهای شوتی با رانندگی با سرعت بالا و سبقت غیرمجاز منجر به تصادفات و تخلفات راهنمایی و رانندگی می‌شوند، پیش‌بینی می‌شود شمار تلفات ناشی از حضور خودروهای شوتی در جاده‌ها امسال به 500 نفر برسد، خاطرنشان کرد: جرم خودروهای شوتی در قاچاق کالا قابل توجه است و بر این اساس نیروی انتظامی برای توقف این خودروها در طول مدتی مشخص درخواست داده است که اگر این پیشنهاد تصویب شود نگرانی عمده مردم و حتی سیستم اقتصادی کشور در این خصوص به‌شدت کاهش می‌یابد، هرچند در زمان حاضر نیز با توجه به اختیاراتی که مجموعه نیروی انتظامی دارد نسبت به توقف خودروهای شوتی اقدام می‌کند.

فرمانده ‌انتظامی کل کشور با تأکید مجدد بر برخورد قاطع و ‌سخت با اراذل و اوباش، خطاب به آنها گفت:‌ آزموده را آزمودن خطا‌ست و اگر اراذل و اوباش بنایی دارند، می‌توانند آزمایش کنند و متوجه می‌شوند به‌حکم قانون به چه سرنوشتی دچار می‌شوند.

وی با ابراز اینکه تکرار سرقت ‌مردم را رنج می‌دهد، تأکید کرد: ‌با هماهنگی‌هایی که با رئیس قوه قضاییه شده بنا‌ست ‌مجرمانی که تعدد سرقت داشتند مورد کنترل الکترونیکی قرار گیرند که امید می‌رود به این شکل در کاهش و جلوگیری از سرقت توفیقات خوبی داشته باشیم.

سردار رادان با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه ‌طی برنامه هفتم توسعه، جان‌باختگان ناشی از تصادف‌ها و حوادث رانندگی باید 50 ‌درصد کاهش یابد، اضافه کرد: در برنامه مدون ارائه‌شده به رئیس‌جمهور، سهم هر دستگاه از جمله پلیس، اورژانس، جمعیت هلال احمر، وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه‌هایی که در حوزه ترافیک دخیلند، مشخص شده است؛ در این خصوص برنامه‌ای تدوین و تقدیم رئیس‌جمهور شد و خیلی از آن‌ها تصویب شد و قرار است ابلاغ شود.

وی با بیان اینکه سهم فراجا ‌از این برنامه 12 درصد است، اعلام کرد: امروز شتاب تصادفات را کاهش داده و به میزان سه درصد رسیده‌ایم و بناست تا پایان برنامه به ‌12 درصد کاهش برسیم و  امید می‌رود جبران سال 1402 و برنامه پنج سال در 1403 با الزامات انجام شود و بخش زیادی از این ناگواری‌ها در ذهن مردم جبران شود.