گروهی از متخصصان بیماری‌های آلرژی، آسم و ایمونوژی، برای کاهش علائم آلرژیک و ناخوشایند در بهار که به «تب یونجه» نیز معروف است، به اجرای برخی توصیه‌ها و دستورالعمل‌های پزشکی تاکید می‌کنند.

به گزارش مرور نیوز، البته برای این عارضه معمولا آنتی‌هیستامین تجویز می‌شود، اما این گروه از متخصصان توصیه می‌کنند که از مصرف آنتی‌هیستامین‌های نسل اول مانند دیفن هیدرامین و کلرفنیرامین باید خودداری کرد بلکه دارو‌های غیر آرام‌بخش مانند سیتریزین، لووستیریزین، فکسوفنادین، لوراتادین یا دسلوراتادین جایگزین آن ها شود.

کورتیکواستروئید‌های استنشاقی مانند فلوتیکازون، مومتازون، بودزوناید و تریامسینولون در صورت داشتن علائم مداوم آلرژی به خصوص اگر بر کیفیت زندگی فرد تاثیر بگذارد، موثرترین روش درمان هستند. حتی ممکن است به کنترل علائم همراه با آلرژی چشم کمک کنند.

همچنین با رعایت برخی نکات و ایجاد شرایط مناسب می‌توان شدت علائم حساسیت بهاری را کاهش داد.

 

این توصیه ها را بخوانید:

- وقتی حجم گرده گیاهان در هوا زیاد است، بکوشید تا حد امکان پنجره‌ها را بسته نگه دارید (به خصوص در روز‌هایی که وزش باد زیاد است).

- هرگاه از بیرون به خانه می‌آیید برای برطرف کردن گرده‌ها دوش بگیرید و لباس‌ها را عوض کنید.

- لباس‌های خود را بیرون خشک نکنید، زیرا ممکن است گرده جذب کند.

- مرتب زمین را جارو برقی بکشید.

- زمان گردش بیرون از خانه مخصوصا در اطراف درختان و چمن‌ها را محدود کنید. همچنین از فعالیت‌های خارج از منزل مانند چمن‌زنی یا چیدن برگ‌ها اجتناب کنید.

- هنگامی که بیرون می‌روید از ماسک صورت استفاده کنید تا از استنشاق ذرات بزرگ‌تر گرده جلوگیری شود. ماسک را بعد از هر بار استفاده بشویید، زیرا ممکن است گرده روی آن باشد.

- از کلاه و عینک آفتابی استفاده کنید تا از باقی‌ماندن گرده در مو‌ها و چشمان خود جلوگیری کنید.

-قبل از خواب، بینی خود را با آب نمک رقیق شست‌وشو دهید تا گرده‌ها از بین بروند.