رئیس شورای ارتقاء آگاهی‌های عمومی قوه قضاییه اعلام کرد: نرخ رشد آسیب‌های اجتماعی در ایران دو برابر نرخ رشد جمعیت است. و در برنامه پنج ساله نباید انتظار کاهش نرخ رشد آسیب های اجتماعی را داشت.

به گزارش مرور نیوز، علی محمد زنگانه در پنل "نهادهای مسئول و حل مسائل خانواده" که در حاشیه نخستین کنگره ملی خانواده برگزار شد، گفت: سبک زندگی جدید، زندگی شهری و مقتضیات خاص آن باعث بالا رفتن آسیبها شده است به طوری که نرخ رشد آسیب های اجتماعی دو برابر نرخ رشد جمعیت شده است و همین روند در بسیاری کشورها حاکم است به طوری که تعداد انگشت شماری کشور وجود دارد که نرخ رشد کمی در آسیبهای اجتماعی داشته باشند. او با اشاره به افزایش میزان آسیبهای اجتماعی در ایران، افزود: نرخ آسیبهای اجتماعی در تمامی کشورها رو به تزاید است و ایران هم از این مستثنا نیست.

رئیس شورای ارتقاء آگاهی‌های عمومی قوه قضاییه با بیان اینکه نباید در حوزه آسیب های اجتماعی سیاه نمایی کنیم، تاکید کرد: نگاه افراط و تفریط در آسیبهای کمکی به حل مساله نمی کند.

زنگانه با انتقاد از نگاه آماری در برخورد با آسیب های اجتماعی ادامه داد: در طول یک برنامه توسعه ۵ ساله انتظار کاهش ۲۵ درصدی آسیبهای اجتماعی انتظار بیهوده ای است.

وی اضافه کرد: طلاق به عنوان یک آسیب اجتماعی ریشه در تربیت انسان معاصر دارد که گرفتار فردگرایی شده است. جامعه ما در طول دهه های اخیر از خانواده گسترده به خانواده هسته ای تغییر کرده است و در پدیده های اجتماعی باید به این زمینه های اجتماعی توجه کنیم.

رئیس شورای ارتقاء آگاهی‌های عمومی قوه قضاییه با اشاره به برگزاری کلاسهای مشاوره پیش از ازدواج گفت: با برگزاری کلاسهای چند ساعته پیش از ازدواج و در زمانی که زوجین یکدیگر را انتخاب کرده اند هیچ مشکلی حل نمی شود و آموزشها باید از مهدکودک و پیش دبستانی آغاز شود.