قائم‌مقام پیام‌رسان بانکی بله گفت: احترام به کاربر، راحتی استفاده و تمایز و نوآوری ۳ اصل اساسی بله از ابتدای فعالیت آن تاکنون بوده است.

به گزارش مرور نیوز، امین تجملیان، قائم‌مقام پیام‌رسان بانکی بله درباره این پیام‌رسان بانکی گفت: احترام به کاربر، راحتی استفاده و تمایز و نوآوری سه اصل اساسی بله از سال ۱۳۹۴ و ابتدای فعالیت آن تاکنون بوده است.

او ادامه داد: مبنای ما این است که به حقوق کاربر خود احترام بگذاریم و بنا بر نیازها و درخواست‌های آنان تسهیلات و امکانات بله را توسعه دهیم.

تجملیان گفت: تلاش کرده‌ایم فضای راحتی برای کاربری و ارائه انواع خدمات پیام‌رسانی، بانکی و مالی ایجاد کنیم تا کاربر مجبور نباشد برای انجام فعالیت‌های مختلف مدام در رفت و آمد بین برنامه‌های مختلف باشد. نکته دیگر آن که بله تنها پیام‌رسانی است که کلاینت مستقل خود را طراحی کرده و از کلاینت تلگرام استفاده نکرده است.

 

رشد سه برابری کاربران بله

تجملیان درباره امکانات بله بیان کرد: از سال ۹۴ که بله شروع به کار کرد ایجاد امکاناتی متمایز در دستور کار بوده است. ما امکاناتی داریم که پیام‌رسان‌های خارجی نداشتند و ندارند. مثلا در بله می‌توانیم انتقال پول انجام دهیم. به طور مثال بدون این که کاربر شماره کارت کاربر دیگری را در اختیار داشته باشد، می‌تواند در چت با فرد، پول انتقال دهد یا از کیف پول خود هدیه‌ای به فرد دیگر ارسال کند. یا درخواست پول ارسال و پروژه‌های جمع‌سپاری مالی را اجرا کند.

قائم مقام پیام‌رسان بانکی بله ادامه داد: پس از برخی محدودیت‌های اخیر سیلی از کاربران به سمت بله آمدند که تقاضاهای مختلفی را هم به همراه داشت. ما یک افکارسنجی انجام دادیم که نشان داد هفتاد درصد کاربران قبل از ایجاد محدودیت‌ها از امکان تماس تصویری استفاده می‌کرده اند. نتیجه این پیمایش باعث شد که ما امکان تماس تصویری را اضافه کنیم. در اسفند نیز امکان تماس تصویری گروهی تا سقف هشت نفر میسر می‌شود. در ادامه برای سهولت استفاده کاربرانمان در خارج از کشور نیز امکان ثبت‌نام با هر پیش‌شماره‌ای فراهم شد. هیچ پیام‌رسان داخلی‌ به شماره‌های خارج از کشور کد ارسال نمی‌کند؛ اما بله موفق شد با وجود تحریم‌های گسترده این کار دشوار را انجام دهد. 

به گفته قائم‌مقام پیام‌رسان بانکی بله، تعداد کاربران فعال ماهانه بله، در شهریور ۱۴۰۱، دو و نیم میلیون نفر بوده است. این کاربران با چهار میلیون دستگاه وارد بله می‌شدند. این میزان در سال ۱۴۰۰ کمتر از نصف بود؛ یعنی حدود ۱.۲ میلیون کاربر در بله حضور داشتند. در میان ابزارهای ارتباطی موجود در کشور، تنها ابزار ارتباطی‌ که رشد ارگانیک داشته، بله بوده است. از ۳۰ شهریور تاکنون تعداد کاربران فعال ماهانه به هشت میلیون کاربر رسیده است.

او ادامه داد: با وجود این رشد ما تلاش کرده‌ایم کیفیت سرویس را حفظ کرده و ویژگی‌های جدیدی را اضافه کنیم. برای مثال رکورد دانلود فایل به ۱۲۰ میلیون بار در یک روز رسیده که یعنی در هر ثانیه، دو هزار فایل دانلود می‌شوند.

به گفته تجملیان، بله در حال حاضر ۱۷.۵ میلیون کاربر ثبت شده دارد که چهار میلیون نفر به طور روزانه و ۸ میلیون نفر به طور ماهانه فعالند.

قائم مقام بله درباره دغدغه حفاظت از اطلاعات شخصی در این پلتفرم گفت: برخی افراد در جامعه این پرسش را در خصوص برنامه‌های داخلی دارند که حفاظت از اطلاعات و حریم خصوصی چگونه ممکن می‌شود؟ ما از ابتدا این موضوع را حتی در Terms and Conditions هم بیان کردیم که حفاظت از اطلاعات کاربران خط قرمز بله است. خوشبختانه دو یا سه سال قبل رهبر انقلاب اعلام کردند که حریم خصوصی حق‌الناس است و این موضوع کمک بزرگی به حفظ حریم شخصی کاربران پیا‌م‌رسان‌ها است.

 

اسم پروژه ارتباط پیام‌رسان‌ها با یکدیگر، تجمیع نیست

او درباره امکان تجمیع پیام‌رسان‌های داخلی که پیش‌تر از سوی وزیر ارتباطات مطرح شده بود، گفت: اسم این پروژه تجمیع نیست. در روزهای گذشته، تست یک شیوه نامه ارتباطی انجام شده است. به نحوی که امکان ارسال پیام از یک پیام‌رسان داخلی به پیام‌رسان دیگری فراهم شود. هر کدام از پیام‌رسان‌ها ویژگی‌ها و چشم‌اندازهای متفاوت و مستقلی دارند که عملاً  تجمیع آن ها را ناممکن می‌سازد؛ اما ارتباط پیام‌رسان‌ها با یکدیگر با توجه به نیاز مردم عملی است. البته فرد خود می‌تواند این امکان را فعال یا غیرفعال کند.