ابوالفضل روغنی گلپایگانی گفت: در حال حاضر کارخانه ها و کارگاه ها با کمبود کارگر مواجه شده اند زیرا اگر افراد با اسنپ کار کنند یا اینکه دلار خرید و فروش کنند درآمد بیشتری خواهند داشت، اما به طور قطع در آینده اقتصاد کشور در بحث نیروی انسانی با مشکل مواجه خواهند شد.

به گزارش مرور نیوز به نقل از خبرگزاری موج ، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه باوجود اینکه دولتمردان در آمارهای خود گزارش هایی از رشد تولید و اشتغالزایی می دهند اما در عمل اینگونه نیست، گفت: سیاست های مالی و ارزی کشور از دولت قبل تاکنون در راستای فشار به تولیدکنندگان بوده است. از یک طرف معاون اول رئیس جمهور وعده تخصیص ارز به همه تولیدکنندگان از سامانه نیمایی می دهند اما در چند وقت اخیر بسیاری از صنعتگران هنوز در صف دریافت ارز منتظرند و هنوز ارزی اختصاص نیافته زیرا تراز تجاری در کشور منفی است.

ابوالفضل روغنی گلپایگانی با بیان اینکه در بازار ارز چند نرخی فساد و رانت و ... افزایش می یابد، افزود: در شرایط کنونی تصمیم گیری ها به صورت جزیره ای گرفته می شود، به طوری که برای سیستم بانکی یک تصمیم و برای بازار ارز تصمیم دیگری گرفته می شود در حالی که اقتصاد یک مجموعه است و باید به صورت یکپارچه عمل شود.

او با اشاره به اینکه کارگران شرایط سختی را می گذرانند اما تولیدکنندگان هم نمی توانند حقوق بیشتری را پرداخت کنند، تصریح کرد: در حال حاضر کارخانه ها و کارگاه ها با کمبود کارگر مواجه شده اند زیرا اگر افراد با اسنپ کار کنند یا اینکه دلار خرید و فروش کنند درآمد بیشتری خواهند داشت اما به طور قطع در آینده اقتصاد کشور در بحث نیروی انسانی با مشکل مواجه خواهند شد.

روغنی گلپایگانی با بیان اینکه در بازار روند رشد قیمت ها نشان می دهد که نقدینگی چند هزار میلیارد تومانی که در کشور وجود دارد وارد هر بازاری می شود منجر به تورم جدید می شود، تصریح کرد: طبق سابقه کشور این نقدینگی گاهی وارد بازار طلا و گاهی وارد بازار دلار یا بورس می شود بازدهی جدید ایجاد می کند در شرایط کنونی بخشی از این مساله تحت مدیریت دولت است و بخشی هم خارج از اراده دولت است.