مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران از هوشمندسازی 525 حلقه چاه آب تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش مرور نیوز از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، محمدرضا بختیاری در جلسه طرح احیا و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای تهران گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جاری سه هزار حلقه چاه در محدوده عملکرد این شرکت باید پر و مسدودالمنفعه شود که تاکنون تعدادی از آنها مسدود شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون دو پیمانکار در زمینه انسداد چاه های غیر مجاز مشغول فعالیت هستند گفت: با توجه به اهمیت طرح احیا و تعادل بخشی، روند اجرای این طرح برای تحقق هرچه زودتر اهداف مورد نظر تسریع پیدا می کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران با اشاره به برنامه ریزی برای نصب 525 دستگاه کنتور هوشمند در سال 1396 بر روی چاه های آب گفت: حدود 525 کنتور از نوع حجمی و 2 هزار کنتور نیز مربوط به طرح فهام است که پیشرفت هایی در این زمینه حاصل شده است.
وی با تاکید بر اهمیت طرح احیا و تعادل بخشی اظهار داشت: این طرح جزو اولویت های قانونی شرکت است که باید از توانایی کارشناسان خبره در این زمینه بیش از گذشته استفاده کنیم.
بختیاری در ادامه در خصوص بودجه های تخصیص یافته گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور باید درآمدهای شرکت را مطابق با قوانین و ضوابط افزایش دهیم که این مهم نیز در راستای اقتصاد مقاومتی هست.
وی پیش از این گفته بود: دشت های استان تهران سالیانه با بیلان منفی 150 میلیون مترمکعبی مواجه هستند که 80 میلیون مترمکعب آن مربوط به دشت ورامین، 35 میلیون متر مکعب به دشت شهریار و غرب تهران و 30 میلیون متر مکعب نیز مربوط به شهر تهران است.
در سه چهار سال دولت یازدهم توجهی ویژه به تعادل بخشی و تغذیه مصنوعی شده است. بزرگترین خدمتی که دولت یازدهم در زمینه سفره های آب زیرزمینی کرد، همین بحث تعادل بخشی است؛ در این دولت 22 جلسه شورای عالی آب کشور به ریاست رئیس جمهوری یا معاون اول رئیس جمهوری تشکیل شد که در 20 سال اخیر بی سابقه بوده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران معتقد است باید علاوه بر بستن چاه های غیرمجاز، برداشت چاه های مجاز را هم کنترل کرد؛ چرا که بعضی از این چاه های مجاز، اضافه برداشت دارند و بعضی ها هم اضافه برداشت ندارند که باید برداشت آنها هم محدود شود.
شرکت آب منطقه ای تهران برای مبارزه با آنچه در این دشت ها رخ می دهد،‌ سه اقدام «بستن چاه های غیر مجاز»،‌ »نصب کنتورهای هوشمند» و «تغذیه مصنوعی» را در دستور کار خود قرار داده است.