بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۱۴۱ میلیون و ۴۹۶ هزار و ۴۸۴ نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافته‌اند.

به گزارش مرور نیوز، شمار مبتلایان به بیماری "کووید-۱۹" ناشی از کرونا در جهان تاکنون به ۱۶۳ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۷۸۸ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۳۸۳ هزار و ۶۸۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۱۴۱ میلیون و ۴۹۶ هزار و ۴۸۴ نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۳.۶ میلیون مبتلا و بیش از ۵۹۹ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۲۴.۶ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۵.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۴۳۴ هزار و هند با بیش از ۲۷۰ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند. پس از آن‌ها نیز کشورهای مکزیک، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند.

تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک بیش از ۲۲۰ هزار نفر اعلام شده و در انگلیس نیز از ۱۲۷ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از ۱۲۴ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

همچنین روسیه بیش از ۱۱۵ هزار، فرانسه بیش از ۱۰۷ هزار و آلمان نیز بیش از ۸۶ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، کلمبیا با بیش از ۸۰ هزار، اسپانیا با بیش از ۷۹ هزار، ایران با بیش از ۷۶ هزار، لهستان با بیش از ۷۱ هزار، آرژانتین با ۷۰ هزار، پرو با بیش از ۶۵ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۵ هزار، اندونزی و اوکراین با بیش از ۴۷ هزار و ترکیه با بیش از ۴۴ هزار جانباخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۳ میلیون و ۶۹۵ هزار و ۹۱۶ مبتلا، ۵۹۹ هزار و ۸۶۳ قربانی

۲.هند: ۲۴ میلیون و ۶۸۴ هزار و ۷۷ مبتلا، ۲۷۰ هزار و ۳۱۹ قربانی

۳. برزیل: ۱۵ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۶۱۳ مبتلا، ۴۳۴ هزار و ۸۵۲ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۸۶۳ هزار و ۸۳۹ مبتلا، ۱۰۷ هزار و ۵۳۵ قربانی

۵. ترکیه: پنج میلیون و ۱۰۶ هزار و ۸۶۲ مبتلا، ۴۴ هزار و ۵۳۷ قربانی

۶. روسیه: چهار میلیون و ۹۳۱ هزار و ۶۹۱ مبتلا، ۱۱۵ هزار و ۴۸۰ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۴۴۸ هزار و ۸۵۱ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۶۷۵ قربانی

۸. ایتالیا: چهار میلیون و ۱۵۳ هزار و ۳۷۴ مبتلا، ۱۲۴ هزار و ۶۳ قربانی

۹. اسپانیا: سه میلیون و ۶۰۴ هزار و ۷۹۹ مبتلا، ۷۹ هزار و ۳۳۹ قربانی

۱۰. آلمان: سه میلیون و ۵۹۵ هزار و ۸۷۲ مبتلا، ۸۶ هزار و ۶۶۹ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای فرانسه، ترکیه، روسیه، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، آرژانتین، کلمبیا، لهستان، ایران، مکزیک، اوکراین، پرو، اندونزی، جمهوری چک، آفریقای جنوبی، هلند، کانادا، شیلی، فیلیپین،عراق، رومانی، سوئد و بلژیک نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.