رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی گفت: امیدوار بودیم بعد از تأکیدات مقام معظم رهبری و جلسات سران سه قوه، آثار موضوع اصلاح ساختار بودجه را در بودجه سال ۱۳۹۹ شاهد باشیم، اما اقداماتی که انجام شده، کم‌اثر بوده است.

به گزارش مرور نیوز، حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مخالفت با کلیات بودجه سال ۱۳۹۹، گفت: ما امیدوار بودیم بعد از تأکیدات مقام معظم رهبری و جلسات سران سه قوه، آثار موضوع اصلاح ساختار بودجه را در بودجه سال 99 شاهد باشیم، اما اقداماتی که انجام شده، کم‌اثر بوده است.

او ادامه داد: آنچه انتظار داشتیم هم در لایحه دولت و هم در اقدامات کمیسیون تلفیق انجام نشده و اصلاحات بودجه، حداقلی است. ما باید توجه کنیم که شرایط امروز کشور شرایط تحریمی است. این بودجه به چه میزان واقع‌گرایانه است؟

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، اظهار کرد: براساس اعدادی که در جدول منابع درآمدی دولت آمده است درآمد دولت حدود ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بوده که عمده آن منابع مالیاتی است، اما این موضوع به چه میزان قابل تحقق است؟ ما جامعه هدف را گسترش می‌دهیم یا جلوی فرارهای مالیاتی را می‌گیریم؟. آیا می‌خواهند با فشار بر اقشاری که مالیات می‌دهند این کار را انجام دهند؟ در حالی که این فشار روز به روز سخت‌تر می‌شود.

فولادگر اظهار کرد: اعتبارات عمرانی یک هفتم هزینه‌ها است اما باید توجه کنیم چقدر از تصدی‌ها کاهش پیدا کرده و چقدر دولت بزرگتر شده است؟ باید توجه کنیم که اگر کلیات هم رای نیاورد در کمیسیون تلفیق اصلاح می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: دولت نصف حجم هزینه‌ای بودجه عمومی را در تبصره ۱۴ آورده و برای اولین‌بار صادرات نفت را در اینجا قرار داده است، اما این موضوع هیچ‌گاه در تبصره ۱۴ نمی‌آمد. یا به کلیات رای ندهیم یا این‌که هنگامی که به این موضوع رسیدیم پیشنهاد جایگزین بدهیم.