رسانه‌های ارمنستانی از سفر رییس‌جمهور اوکراین به این کشور در آینده‌ای نزدیک خبر دادند.

به گزارش مرور نیوز، رسانه‌های ارمنستانی ولودیمیر زلنسکی ، رییس‌جمهور اوکراین قصد دارد در آینده‌ای نزدیک به این کشور سفر کند.

آن‌گونه که شبکه «فکتور تی‌وی» گزارش داده مقدمات سفر زلنسکی به ارمنستان در حال انجام است و در حال حاضر مذاکرات با طرف اوکراینی درباره زمان‌بندی این سفر در جریان است.

به گفته این رسانه ارمنی «پیش‌بینی می‌شود ولودیمیر زلنسکی در ماه مارس به ایروان سفر کند.»

«لوباخ والری» کاردار اوکراین در گفت‌وگو با خبرنگاران ارمنی این گزارش را تکذیب نکرد.

هفته گذشته «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه در واکنش به موضع‌گیری اخیر نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که ارمنستان و روسیه درباره جنگ و بحران اوکراین دیدگاه‌های متضادی دارند. وی دراین‌باره گفت: روسیه و ارمنستان درباره اوکراین دیدگاه های کاملا متضادی دارند و مسکو به خوبی از این موضع آگاه است.

نیکول پاشینیان، نخست وزیر جمهوری ارمنستان ساعاتی پیش موضع ایروان در قبال جنگ اوکراین را اعلام کرد و گفت که ارمنستان در این مساله متحد روسیه محسوب نمی‌شود.

پاشینیان در نشست نمایندگان مهاجران ارمنستانی در آلمان گفت: مدت‌هاست که گفته‌ام ارمنستان در مساله اوکراین، متحد روسیه نیست و این موضع صادقانه ماست. دردناک است که نمی‌توانیم روی شرایط تاثیری بگذاریم. مردم اوکراین، دوستان ما هستند.

وی مدعی شد: بیانیه آلماتی(The Almaty declaration ۱۹۹۱) نه تنها ارمنستان بلکه همه را شامل می‌شود زیرا اتحاد جماهیر شوری سابق از جمله روسیه و اوکراین آن را امضا کرده و مرزهای یکدیگر را به رسمیت شناختند. این بیانیه مرزها و تمامیت ارضی جمهوری‌های(تجزیه شده) را به رسمیت می‌شناسد. این بیانیه درباره مساله اوکراین را هم صدق می‌کند و اگر آن را از بین ببریم، ممکن است همه چیز از بین برود.

(ارمنستان، جمهوری آذربایجان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، اوکراین و ازبکستان، ۲۱ دسامبر ۱۹۹۱ با پروتکل‌های «آلما-آتا» موافقت کرده و به طور رسمی سازمان کشورهای مستقل مشترک‌المنافع را تشکیل دادند.)

پیشتر دیمیتری مدودف، معاون رییس شورای امنیت روسیه و رییس‌جمهور سابق این کشور به آمریکا و کشورهای اروپایی هشدار داد که تلاش برای بازگرداندن روسیه به مرزهای سال ۱۹۹۱ به یک جنگ جهانی با استفاده از کل زرادخانه راهبردی در کی‌یف، برلین، لندن و واشنگتن منجر خواهد شد.