رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع گفت: امام بدرستی میدانستند که این نظام با آرمانهایی که ارائه میکند دشمنانی را خواهد داشت که دست از عناد با نظام اسلامی برنخواهند داشت لذا تقویت بنیه دفاعی کشور از راهبردها و یادگارهای ماندگار بنیانگذار جمهوری اسلامی است.

به گزارش مرور نیوز به نقل از  روابط عمومی وزارت دفاع، حجت الاسلام و المسلمین سید ضیاء الدین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در دیدار با امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش به مناسبت 29 فروردین روز ارتش گفت: امروز با گذشت ۴۱ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و تجربه ۸ سال دفاع مقدس بخوبی این اقتدار و توانمندی را میتوانیم در مجموعه ارتش و سپاه مشاهده نماییم.

وی ادامه داد: حضرت امام (ره) ۲۹ فروردین را روز ارتش نام گذاری فرمودند و دوم اردیبهشت سال ۵۸ فرمان تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را صادر فرمودند و متعاقبا در ۵ آذر فرمان تشکیل بسیج بیست میلیونی را صادر فرمودند.

وی افزود: امام بدرستی میدانستند که این نظام با آرمان هایی که ارائه میکند دشمنانی را خواهد داشت که دست از عناد با نظام اسلامی برنخواهند داشت لذا تقویت بنیه دفاعی کشور از راهبردها و یادگارهای ماندگار بنیانگذار جمهوری اسلامی است.

وی با بیان خاطره ای به نقل از مقام معظم رهبری در دیدار با امام خمینی اظهار داشت:  در زمانی که صحبت از ارتش و سپاه به میان آمد حضرت امام دو دست خود را بالا بردند و فرمودند یک دست ارتش و دست دیگر سپاه است و این دو بازوی توانمند از انقلاب و میهن دفاع مینمایند.

آقاجانپور وحدت میان ارتش و سپاه را در شرایط کنونی بیش از پیش ضروری و لازم برشمرد و گفت:  به برکت انتصاب فرمانده کل ارتش و فرمانده کل سپاه این همدلی و یک آهنگی را امروزه در سطح گسترده تری ناظر و شاهد هستیم؛تا آنجا که این دو سازمان هم افزا در کنار مشارکت وزارت دفاع و در حوزه امنیت اجتماعی با اقدامات تامینی نیروی انتظامی و تحت راهبری و مدیریت و هدایت ستاد کل نیروهای مسلح در موضوع کرونا با تقسیم کار با اقداماتی جهادی و انقلابی نگرانی مسئولان و متولیان حوزه سلامت و بهداشت جامعه را با راه اندازی بیمارستانهای سیار ، نقاهتگاهها، سمپاشی معابر، تولید مواد ضد عفونی کننده، تولید انواع ماسکها، کنترل ترددهای شهروندان و...بر طرف ساختند و آرامش را به جامعه ما برگرداندند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان اینکه ارتش در دوران پس از انقلاب به نیروی مسلح مردمی تبدیل شد با تقدیر از اقدامات ارزشمند امیر سرلشکر موسوی را فرماندهی تحصیل کرده، انقلابی، با بصیرت ومظهر و نماد یک فرمانده انقلابی و مردمی عنوان کرد.