برآورده شدن آرزوی بیش از هزار کودک تحت حمایت کمیته امداد

کمیته امداد استان تهران از برآورده شدن آرزوی 1529 کودک تحت حمایت این سازمان در استان تهران خبر داد.

به گزارش مرور نیوز، محمد دهرویه رئیس اداره اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد استان تهران به نحوه برآورده شدن این آروزها اشاره کرد و افزود: این آرزوها به شکل های متفاوتی از جمله؛ استقرار پایگاه جذب حامی در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی و ثبت در سایت حامی آرزوها انجام می شود.

وی با بیان اینکه سایت حامی آرزوها به آدرس  http://hamiarezooha.ir از ماه مبارک رمضان سال 97 آرزوی کودکان را ثبت می‌کند، تصریح کرد: آرزوهای کودکان دسته بندی و برروی این سایت بارگذاری می‌شود.

رئیس اداره اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد استان تهران مهمترین آرزوی کودکان را کمک هزینه درمان، هزینه سفرهای زیارتی، کمک هزینه فرهنگی – تحصیلی، لوازم اساسی منزل و اسباب بازی از مهمترین آرزوهایی است کودکان خواهان برآورده شدن آنها هستند.

دهرویه با اشاره به اداراتی که بیشترین آرزوی کودکان را برآورده کرده اند، گفت:  در شهرستان ها؛ اداره کمیته امداد ملارد با 234،  ورامین با 91 و شهرقدس با 82  آرزو  و در کلان شهر تهران؛ اداره کمیته امداد مناطق 6و7 با 80 آرزو بیشترین آرزوی برآورده شده را به خود اختصاص داده اند.

وی یادآور شد: در سال گذشته آرزوی1529 کودک تحت حمایت برآورده شد که برای این آرزوها،  476 میلیون و 953 هزار تومان از طرف خیران پرداخت شده است.

دهرویه با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۸ هزار و ۵۵۱ فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند، گفت: ۵۲ هزار و ۲۰۶ فرد خیر به عنوان حامی از این فرزندان حمایت می کنند.