عضو هیات رییسه شورای شهر تهران در آستانه 9دی گفت: 9 دی روز همه مردم ایران در پیوند و بیعت با ولایت است و از همین روست که باید بزرگ داشته شود.

به گزارش مرور نیوز، محسن پیرهادی صبح امروز در سیصد و شانزدهمین جلسه شورای شهر و در نطق پیش از دستور خود با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری سال 88 با نصاب مشارکت 85 درصدی و حضور 40 میلیونی رأی دهندگان، سنگین تر از آن بود که بدخواهان خارجی و داخلی نظام اسلامی بتوانند از کنار آن بگذرند و دندان های به هم فشرده شده از حقد و کینه شان را نمایان نکنند گفت: همان ها که از مدت ها پیش برای چنگ انداختن به چهره  مظلوم اما مقتدر نظام مقدس جمهوری اسلامی نقشه ها داشتند.
وی با بیان اینکه نقشه دشمن به حدی جامع و گسترده بود که از بزرگترین خبرگزاری‌های جهان تا فلان رئیس‌جمهور و رئیس مجلس و نخست وزیر سابق گرفته تا حتی کارمندان فلان شرکت دولتی و حتی دانشجویان فلان دانشگاه کوچک را شامل می شد. گفت: در این طرح جامع، حتی برای آن سناتور آمریکایی هم نقشی در نظر گرفته شده بود، آنجا که عکس دختری که ادعا می کرد توسط پلیس ایران کشته شده و بعداٌ معلوم شد چنین فردی وجود ندارد را پشت سر خود نصب کرد و در حین سخنرانی اش در مظلومیت معترضان ایرانی اشک ریخت.

پیرهادی اضافه کرد: فتنه، تمام عیار و پیچیده بود و تمام نقاط قوت و ارکان نظام را هدف گرفته بود. چه اینکه از هر فرصتی برای فتنه انگیزی استفاده می کرد و نماز جمعه، روز قدس، 13 آبان و 16 آذر 88 را به صحنه ی اختلاف و هرج و مرج تبدیل کرد. این البته خود از لطایف الحیل روزگار است که چگونه می شود روز قدس یا 13 آبان که روز ملی استکبارستیزی است و یا 16 آذر که مردم، شاهد کشته و مجروح شدن تعدادی از دانشجویان در اعتراض به آمریکا بودند، جولانگاه عده‌ای باشد که شیطان بزرگ، تمام قد پشت آنها ایستاده است. همانطور که بعدها آن مقام ملعون اسرائیلی گفت « سبزها بزرگترین سرمایه ما در ایران هستند.»
پیرهادی افزود: عموم مردمی که برای استمرار و دوام نظام اسلامی رنج کشیده و خون داده بودند از این وضع خسته بودند. مظلومیت نظام اسلامی تا به آنجا پیش رفته بود که حتی در مجمع بین المجالس اسلامی، نماینده ای در جمع، خطاب به نماینده ی ایران گفته بود «شما در کشورتان دموکراسی ندارید» و این وقتی دردناک‌تر است که بدانیم او به نمایندگی از دولت حسنی مبارک به این مجمع آمده بود. هیلاری کلینتون بعدها در خاطرات خود نوشت که در آن هنگام شبکه اجتماعی توییتر می خواست فعالیتش را به علت توسعه و بروزرسانی، مدتی متوقف کند که از آنها خواستیم برای تقویت اثرگذاری بر فضای داخلی ایران فعالیتشان را ادامه دهند. حتی شبکه خبری بی بی سی فارسی بنگاه خبرپراکنی انگلیس، تنها 6 ماه قبل از انتخابات 88 فعالیت خود را آغاز کرده بود.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران افزود: همه اینها پیش می رفت تا اینکه جریان فتنه، بزرگترین اشتباه راهبردی خود را مرتکب شد و به تعبیری خودکشی کرد. از دو هفته مانده به روز عاشورا، رسانه های خارجی تمام تلاششان را کردند که ظهر عاشورا، صحنه آشوب و اغتشاش عده‌ای فتنه گر باشد و اتفاقا موفق هم شدند، غافل از آنکه این مردم ولایت مدار با حسین (ع) پیوندی ناگسستنی دارند و با رمز یاحسین قیام کردند، با رمز یاحسین انقلاب شکوهمند اسلامی را به سرانجام رساندند و میدان های سخت مانند دفاع مقدس را به حماسه تبدیل کردند. فتنه گران نمیدانستند که هلهله گران ظهر عاشورا از سال 61 هجری گرفته تا 88 شمسی، ملعونان و منکوبان همیشه تاریخند و این ننگ ابدی از پیشانی آنها پاک نخواهد شد. دیگر کسی حاضر نبود کوتاه بیاید، حجت بر همه تمام شده بود و «کشتی نجات حسین» حتی راه را به اندک فریب خوردگانی که واقعا از سر ندانستن به اشتباه افتاده بودند، نمایان کرد.

وی افزود:9 دی همه آمده بودند، پیام همه مردم هم همان بود که آن دختر شهید بر روی پلاکارد کوچک خود نوشته بود: « گرگ ها خوب بدانند، اگر پدر رفت، تفنگ پدری هست هنوز». راهپیمایی میلیونی 9 دی که تدارکی هم برای آن نشده بود و در فاصله 3 روز بعد از عاشورا برگزار شد، سیل عظیم و خروشان بود که طومار فتنه گران و دنباله های داخلی و خارجی شان را در هم پیچید و آنها را یکبار دیگر به این فکر انداخت که واقعا چه چیز است که تمام نقشه های 3 دهه گذشته دشمن را نقش برآب می کند.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران افزود:9 دی روز همه مردم ایران در پیوند و بیعت با ولایت است و از همین روست که باید بزرگ داشته شود. فتنه ی 88 هم با تمام آن برنامه ریزی و هماهنگی خارجی و داخلی بساطش جمع شد اما به فرمایش رهبری فرزانه انقلاب « فتنه سال 88 برای ما یک زنگ بیدارباش بود که اگر ما خواب برویم، دشمن بیدار است و علیه ما توطئه خواهد کرد.»

پیرهادی افزود:اما ارتباط 9 دی 88 با امروز چیست؟ « گناه بزرگی که برخی از دست‌اندرکاران فتنه در کشور انجام می دهند، امیدوار کردن دشمن است. دشمن را امیدوار می‌کنند که می‌تواند منفذی در بین مردم، در بین عوامل گوناگون و در بین مسئولان نظام باز کند.» این سخن صریح مقام معظم رهبری باید نصب العین همه باشد. نکند که عملکرد ضعیف ما در اقتصاد، دفاع ناکارامد ما از حریم فرهنگ جامعه و یا لبخند توأم با اعتماد ما به اجانب در عرصه بین‌الملل، دشمن را امیدوار کند... استبعادی ندارد اگر بگوییم افرادی در فتنه 88 و مابعد آن در جبهه معاویه بودند. آنان به فرمایش رهبر معظم انقلاب، مرتکب گناه نابخشودنی شدند. آنان مشمول لطف و رحمت خدا نشدند و نجات نیافتند و آن هم به خاطر لجاجت و اصرار بر آن گناه بزرگ بود.