ساختمان موسسه پژوهشی و آموزشی مشترک دانشگاه تهران و سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) را «مهدی کرباسیان» رئیس هیات عامل ایمیدرو در محل دانشکده متالورژی دانشگاه تهران به طور رسمی افتتاح کرد.

به گزارش مرور نیوز، کرباسیان در نشست هیات امنای این موسسه اظهار داشت: امروز ایمیدرو همکاری های تحقیقی و پژوهشی با دانشگاه های کشور را به عنوان یک سیاست کلیدی و فعالیت بنیانی دنبال می کند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: توجه ویژه به امر توسعه آموزش، پژوهش و فناوری از جمله اولویت‌های ایمیدرو در دولت تدبیر و امید به ‌شمار می رود و از این رو، برای رشد فعالیت های این حوزه، میزان اعتبارات مصوب از حدود 70 میلیاردریال در سال 1392 به بیش از 440 میلیارد ریال در دولت یازدهم رسید.
کرباسیان اضافه کرد: پس از توافق برجام(برنامه جامع اقدام مشترک)، تعاملات خوبی با مراکز پژوهشی و دانشگاهی معتبر دنیا نظیر ریوتینتو، هَچ و غیره صورت گرفته است و با توجه به عقب ماندگی تاریخی در فناوری های معدنی، مشاوران معتبر کشور در حوزه معدن، مکلف شده اند تا با شرکت های خارجی معتبر در طرح های جدید حضور یابند.
به گفته وی، امروز برخی مشاوران معتبر بین المللی مشاوران ایمیدرو در طرح ها هستند؛ زیرا یکی از راه های انتقال فناوری، حضور مشاوران معتبر خارجی در کنار شرکت های توانمند داخلی است.
رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: موسسه پژوهشی پیشین این سازمان، قرار بود از ظرفیت های علمی و اجرایی ایمیدرو در مسیر توسعه پژوهش، فناوری، آموزش و امور مورد نیاز این بخش بهره گیری کند، اما در مسیر خود چندان پیشرفتی نداشت و سرانجام در فهرست خصوصی سازی در قالب واگذاری های اصل 44 قانون اساسی قرار گرفت و از ایمیدرو جدا شد.
کرباسیان افزود: براساس پیگیری صورت گرفته در دولت یازدهم، دور جدیدی از فعالیت های پژوهشی و همکاری های علمی برنامه ریزی شد و از دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه تهران و از محققان، استادان و دانشجویان استفاده خواهد شد.
معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت گفت : امروز در بخش استفاده از فرصت های خارجی در طراحی و اجرای دوره های آموزشی ویژه، از مدرسان مطرح جهانی در حوزه معدن از جمله کشورهای کانادا، استرالیا، اتریش، آلمان چین، هند و شیلی برای آموزش فعالان بخش خصوصی و کارشناسان ایمیدرو کمک گرفته می شود.
به گفته وی، حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی رشته های مرتبط با هدف استفاده از نتایج کاربردی کردن آنها، امضای تفاهم نامه های همکاری با دانشگاه‌ها، توسعه زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو و بخش معدن و صنایع معدنی از برنامه های پیش بینی شده در دولت یازدهم محسوب می شود.
کرباسیان تصریح کرد: تکمیل تجهیزات مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و هدایت آن به سمت پژوهش‌های کاربردی از اقدامات بسیار ارزنده دیگر صورت گرفته در دولت تدبیر و امید و استفاده بهتر بخش خصوصی از این مرکز است.
به گزارش ایرنا، تفاهمنامه همکاری پژوهشی و آموزشی میان سازمان ایمیدرو و دانشگاه تهران در قالب شکل گیری یک موسسه پژوهشی و آموزشی با سرمایه گذاری 50 میلیارد ریال از 23 خرداد پارسال کلید خورد و مهدی کرباسیان رییس هیات عامل ایمیدرو و محمود نیلی احمد آبادی رییس دانشگاه تهران در محل این دانشگاه آن را امضا کردند.