فرماندار قرچک در اولین جلسه شورای اداری سال 96 این شهرستان گفت: از اقدامات صورت گرفته در بحث اقتصاد مقاومتی در شهرستان خیلی راضی نیستیم.

به گزارش مرور نیوز، مسعود مرسلپور فرماندار قرچک ظهر امروز در اولین جلسه شورای اداری این شهرستان در سال 96 با اشاره به انتقال صنوف و واحدهای صنعتی از پایتخت به شهرک صنعتی قرچک گفت: 4 شهرستان استان تهران متقاضی انتقال صنوف بودند اما این موافقت به تنهایی کافی نبود و شورای توسعه و برنامه ریزی استان تهران هم باید موافقت می کردند که با رایزنی های انجام شده موافقت انتقال صنوف از تهران به قرچک اخذ شد.

وی ادامه داد: پیگیریهای صورت گرفته در شورای توسعه برنامه ریزی استان آنقدر قدرتمند و محکم بود که از 18 رای برای انتقال صنوف از پایتخت و خارج از تهران 17 رای به قرچک داده شد ک این امر در حوزه کارخانه ها، اشتغال و صنایع و خدمت به مردم این شهرستان و به طور کلی در تمام حوزه ها برای قرچک مفید است.

فرماندار قرچک از اقدامات این شهرستان در بحث اقتصاد مقاومتی اعلام نارضایتی کرد و گفت: از اقدامات صورت گرفته در این بخش خیلی راضی نیستیم ک دلایل مختلفی هم دارد که یکی از آن ها اجرایی نشدن مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است اما در سال 96 باید با تلاش و کوشش بیشتر در جهت تحقق شعار سال گام برداریم.

مرسلپور افزود: محقق شدن این شعار یک موضوع را می طلبد و آن هم این است که برخی از مدیران اجرایی شهرستان باید از فکر منافع اداری بیرون آمده و مصلحت جمع و منافع و مصلحت نظام را در نظر بگیرند و طبق راهبردهای اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری گام بردارند تا مانند سال گذشته که توفیق نسبی داشتیم در امر اشتغال داشتیم برای سال 96 هم با برنامه ریزی در امر اشتغال جلو برویم.

وی با بیان اینکه چند دستگاه شاخص باید در این بخش فعالیت بیشتری داشته باشند گفت: سازمان شهرک های صنعتی، اداره صنعت و معدن و تجارت،اداره کار و رفاه، کمیته امداد امام خمینی( ره)،بسیج و آموزش و پرورش و نیز دوستان در بخشهای خدمات رسان برق، گاز و امور مالیاتی و سازمان تبلیغات و بخشداری از جمله دستگاه هایی هستند که در تحقق شعار سال باید فعالیت بیشتری انجام دهند.

مرسلپور ادامه داد: سازمان تبلیغات باید از طریق علما و روحانیون در مساجد مردم را به سوی تولید و اشتغال تشویق کنند تا این فرهنگ طبق فرمایشات رهبری در جامعه نهادینه شود، اشتغال فقط پشت میز نشستن نیست، اشتغال باید از خانه ها شروع شود تا به صنایع بزرگ برسد ک ما بخشی از آن را در سال 95 انجام دادیم.

صنایع قرچک در سال 95 حمایت شدند

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک افزود: ما در این شهرستان در سال 95 صنعت خانگی داشتیم و صنعت بزرگی هم داشتیم که یک نمونه آن صنعت پارچه بافی و رو مبلی بود ک در شهرک صنعتی کلید خورد و تا همین الان که آمار داریم 300 کارگر قرچکی در احداث این کارخانه مشغول به کار هستند و ظرفیت اسمی و رسمی این کارخانه برای تولید اشتغال 1000 نفر هست.

وی گفت:در مورد واحدهای صنفی کار خوب دیگری ک در سال 95 انجام شد و در سال 96 ادامه دارد توافقی بود که ضمنی انجام شد که طبق آن کارخانه هایی که در شهرک های صنعتی راه می افتند باید از نیروهای کار قرچکی استفاده کنند.

مرسلپور سپس همدلی و همراهی و وحدت همه مدیران شهرستان را مهم ارزیابی کرد و افزود: اگر ما بخشی نگری و مسائل جزئی اداری را کنار بگذاریم موفق می شویم، باید منافع جمعی شهرستان را به منافع فردی ادارات در اکثر مواقع ترجیح دهیم.

برخی موفقیت های دولت

وی سپس به برشمردن برخی از اقدامات مهم دولت تدبیر و امید در سال 95 پرداخت و گفت: در بخش « ای. سی. تی» یا حوزه فناوری قریب 8250 میلیارد ریال با کمک بخش خصوصی سال گذشته در کشور سرمایه گذاری صورت گرفته است و تا پایان دولت 5 هزار میلیارد دیگر هم در این بخش سرمایه گذاری انجام خواهد شد که در این میان 91 هزار کیلومتر فیبر نوری اجرا شد و در اجرای این سرمایه گذاری 100 هزار شغل ایجاد و روستاهای بالای 20 خانوار 90 در صد دارای اینترنت شدند که یک کار علمی مهم محسوب می شود.

فرماندار قرچک سپس اضافه کرد: اتفاق سیاسی مهمی که در این دولت افتاد بحث برجام بود که پس از آن بسیاری از کشورها با کشور ما قرار داد منعقد کردند و آلمان اسپانیا در صدر این کشورها قرار دارد، از جمله این قرارداد ها می توان به قراردادهای سرمایه گذری که بخشی در سال 95 و بخشی هم در سال 96 محقق می شود اشاره کرد.

مرسلپور گفت: پس از برجام تاکنون 6 میلیارد و 500 میلیون دلار موافقت اصولی با کشورهای خارجی امضا شده که این موفقیت بزرگی است.